Projectes de forma transversal des de diferents disciplines.

Aquest curs hem engegat un nou projecte, tot fent-lo coincidir amb la diada de Sant Jordi: La setmana de les lletres.
Durant tres dies, tots els cursos de l’ESO han portat a terme petits projectes de forma transversal des de diferents disciplines.
Cada curs ha treballat diferents aspectes d’un mateix tema:

  • 1r d’ESO s’han treballat les Llegendes i contes tradicionals amb activitats com el disseny de contes a l’esprint (matèries de Llengües), l’elaboració de principi a fi del joc passaparaula (Matemàtiques i Tecnologia), l’estudi de llegendes de l’esport ( Educació Física) i un taller de confecció de titelles (Educació Visual i Plàstica).
  • 2n d’ESO van estudiar l’Edat Mitjana amb activitats relacionades, com per exemple, el Som alquimistes (Física i Química) i els Vitralls (Ciències Socials).
  • 3r d’ESO a partir de la temàtica Dracs, monstres i criatures fantàstiques, s’han fet activitats com Galeria d’art (Ciències Socials), Dracs de Comodo a Barcelona (Ciències Naturals) i Com defensar-te d’un drac ( Física i Tecnologia).
  • 4t d’ESO el tema tractat ha estat Llibres i autors, tot treballant Shakespeare in love i The Elisabethans (Anglès), Topics Horacions (Clássiques i Castellà), Mapes amb carrers d’autors a Barcelona (Matemàtiques) i la creació d’un poema, tot treballant la figura de Joan Brossa (Català).