Des de fa 15 anys, per aquestes dates celebrem a l’institut els Premis Mai, en un acte on es reconeixen uns quants alumnes que han destacat pel seu esforç i afany de superació. Malauradament les circumstàncies actuals fan impossible l’acte d’aquest curs.

Som conscients que la pèrdua és irreparable. Alguns alumnes que haguessin tingut premi aquest any marxaran del Valldemossa sense el reconeixement que es mereixien. Però no podíem deixar passar l’oportunitat de recordar els valors que, juntament amb el record de la nostra companya Mai, donen sentit a aquests premis.

I vam demanar la col·laboració d’un premiat de cadascuna de les edicions anteriors. Alumnes als quals guanyar aquest premi va significar un impuls en el seu desenvolupament personal. Hem de dir que tots van acceptar immediatament la nostra invitació. I donava el mateix si “estic treballant a Panamà” o “em casava el proper mes i hem hagut d’ajornar la boda” o “el confinament m’ha agafat fora de casa i no tinc el trofeu, però vull participar” o …

El resultat és aquest vídeo, fet en record i homenatge als que han guanyat el premi, als que l’haurien guanyat, a tota la comunitat educativa del Valldemossa que amb la seva feina diària dóna sentit a aquests premis i als que ja no estan amb nosaltres.

Agraïm la col.laboració de tots els premiats, i el suport tècnic i artístic de Ana de la Horra.
Esperem que us agradi.