El projecte està destinat a preparar els alumnes per a un major coneixement i comprensió sobre les possibilitats de mobilitat educativa i laboral a Europa

Aquest coneixement, al seu torn, els permetrà ser més tolerants davant les societats canviants, que són cada vegada més la norma a tot Europa.

Com a resultat del projecte, s’elaborarà una eina d’Auditoria Habilitats i de Competències TAC que estarà disponible per a altres escoles europees que no pertanyin a l’associació. El projecte també produirà Materials d’Aprenentatge Europeu relatius a cadascun dels països socis, que seran accessible a través d’Internet. Tant l’eina d’Auditoria Habilitats com els Materials d’Aprenentatge Europeu es desenvoluparan en anglès, però els centres socis faran els materials també en la seva llengua per facilitar la difusió de la informació al llarg del projecte, així com dels resultats.

Volem que els nostres alumnes es converteixin en aprenents motivats i independents, que estiguin disposats a desenvolupar els seus coneixements i participar en la Unió Europea. L’estudi de les diferents cultures i comunitats a tot Europa ampliarà la comprensió per part dels alumnes de la importància de la cooperació i l’acceptació de diferències.

Amount of direction signs with europeans countries names.

CONNECTING PUPILS TO THE EUROPEAN SPACE

KEY ACTION 2 STRATEGIC SCHOOL PARTNERSHIP
Altres centres escolars associats:

  • Regne Unit  Great Malvern Academy  Malvern
  • Croàcia  Osnovna skola Gradac Gradac
  • Grècia TEE Acharnon School of Special Education  Atenes
  • Espanya CEIP VELADA La Línea de la Concepción
  • Romania  Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii “Gheorghe Marzescu” Iasi
  • Turquia  TEPECIK ORTAOKULU  Kütahya
  • Polònia  Gimnazjum Miedzynarodowego Partnerstwa z Oddzialami Dwujezycznymi w Wieprzu  Wieprz