L’alumnat de l’Institut pot participar en els següents premis:

Premis literaris

Jocs Florals a l’Institut. Els millors participen als Jocs Florals de Nou Barris i si són seleccionats poden optar als Jocs Florals de Barcelona.

Treballs de recerca

Els millors treballs de recerca poden optar a les diferents convocatòries oferides des dels diferents àmbits.
També hi ha una convocatòria a nivell de districte de Nou Barris, on en aquests últims anys hem guanyat força premis. Aquest curs hem presentat el TR d’Alberto Laparra al concurso de Nou Barris i el de Núria Mediavila al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Distincions PAU

Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions de les Proves per reconèixer públicament l’esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització d’aquestes.

Es concedeix la Distinció de les PAU a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la nota de la PAU (fase general).

Volem felicitar la Núria Mediavilla i a tot l’equip docent del Valldemossa que l’ha tingut com a alumna, per haver obtingut enguany aquesta distinció. L’enhorabona!

Les fotografies d’aquest acte podreu descarregar-les des del Canal Universitats a partir del dia 31 de juliol a l’enllaç següent:

http://universitats.gencat.cat/distincionsPAU2018

Premis Extraordinaris de Batxillerat

A aquests premis hi poden optar els alumnes amb una nota mitjana d’expedient de batxillerat superior a 8,75. Els guanyadors opten al primer any a la universitat de franc, un any a l’EOI de franc i, el més interessant, formar part d’un equip d’investigació a la universitat on entrin.

Informació oficial dels premis

Picassa totes les imatges d’actes de cursos anteriors

En el curs 2017-18 la nostra alumna: Elena García ha estat premiada en els Premis Extraordinaris de Batxillerat.

Joves i Ciència

Aquest programa de 3 anys de durada busca alumnat de 4t d’ESO amb bon expedient acadèmic i nivell d’anglès amb interès per la investigació científica.

En el curs 2016-17, van ser seleccionats 3 alumnes del nostre institut: Albert Ripoll, Laura Benito i Núria Mediavilla.

Informació oficial del programa

Fòrum Joves Talents

L’objectiu principal d’aquest Fòrum és premiar els millors estudiants pre-universitaris de Catalunya. L’objectiu final és la incentivació de la ciència i la tecnologia entre els joves de Secundària, mitjançant la repercussió mediàtica que té aquesta acció, en els diferents Centres dels joves participants.

En el curs 2016-17 va estar premiat Albert Ripoll.

Informació oficial del fòrum

Proves Cangur

Aquestes proves de matemàtiques que es realitzen a tot Catalunya, cada any hi participen alumnes del nostre institut, obtenint sempre bons resultats.

En el curs 2018-19, els alumnes amb millor puntuació de l’institut han estat

En la categoria de 1r d’ESO per en Nil Marimón Rubià.

En la categoria de 2n d’ESO, per l’ Alonso Javier Coral.

En la categoria de 3r d’ESO, per la Sara Gómez Palau.

En la categoria de 4t d’ESO, per en Pau Goberna Díaz.

I en la categoria de I Batxillerat, per en Pau Castán Llopis.

L’enhorabona a tothom!

L’Institut, com a tal, també s’ha presentat als Premis Baldiri i Reixach i als Premis del Cercle d’Economia, amb el projecte i treball de síntesi de 3r i 4t d’ESO.